середа, 24 травня 2017 р.

як створити відео-блог



Як створити відеоблог?

Привіт, дорогі друзі!Тема сьогоднішньої статті вже побічно відображалась в моїх попередніх статтях, але тут все буде зібрано воєдино, крім того, додасться багато нової та актуальної інформації. Сподіваюся, все це допоможе вам навчитися заробляти в інтернеті з нуля і без будь-яких знань інтернет-технологій.А мова піде про створення власного відеоблог, його розміщення на провідному відеохостингу інтернет, про спосіб запису відео, а також про заробіток на цьому. Як бачите, тема дуже цікава і актуальна, тому постарайтеся якомога уважніше прочитати статтю.Що таке відеоблог?

Відеоблог - це вид блогу, основним вмістом (контентом) якого є не текстова інформація, а відеофайли. Відеоблог ще скорочено називають влоги, втім, обидві назви однаково справедливі.Професійний відеоблогер вміє не тільки знімати відео, але і обробляти його таким чином, щоб глядачі залишалися задоволені. Всього кілька секунд музика, грамотно вставлений в відео, може перетворити рядовий відеоблогер в популярному «метрі». Ось чому бажаючі заробляти на відеоблозі повинні освоїти хоча б базові знання роботи з програмами, що обробляють відео.Очевидно, що вміння знімати відео і обробляти його впливає на ставлення глядачів до влоги. Найчастіше новачки-блогери припускають наступні помилки при веденні влоги:періодично «смикає» камера, через що постійно збивається фокус (при слабкій камері такого відео ще й змащується);знімають відеосюжети на слабкі відеокамери, через що зображення виходить неякісним; більшість людей не зацікавиться таке відео;не додають в свої відео музику і звукові ефекти або ж навпаки - додають невдалі або надмірно агресивні звуки;Не додає в відео спецефектів, через що відеосюжет виглядає прісна, рядовий - така навряд чи зачепить глядачі.Готовність віддати «всього себе» на ведення відеоблог, не замислюючись про якнайшвидшу монетизації влоги, - ось, що принесе популярність вашого дітище. А про заробіток думати особливо і не потрібно, він з'явиться сам, як тільки ваш блог стане досить популярним і завоює любов певного числа постійних глядачів.популярність відеоблог

Останнім часом ведення відеоблогу стало дуже популярним заняттям. І це не дивно, адже всім відомі дуже вдалі приклади ведення влоги. ДОСИТЬ згадати Макс Голополосов, автор нашумілого каналу «плюс 100500», або Стас - провідна програма «Це добре», або ж відеоблогер з ніким kamikadze_d, робить огляди на політичних теми. І таких прикладів чимало, причому не тільки зірок рунета, але і світових «світил».
Що ж спільного у всіх популярних відеоблогер? По-перше, всі вони вміють підносити своє відео так, щоб глядачам воно подобалося. Для цього використовуються і всілякі спецефекти, і накладення музики, і стиль спілкування ведучого. По-друге, в кожному відео, викладеному популярними відеоблогер, є своя родзинка, своя унікальна ідея, за що глядачі і люблять даний влоги. По-третє, блогери використовують такі теми для своїх відеосюжетів, які хвилюють і привертають велику кількість глядачів - це, зрозуміло, політика, гумор, розваги, спорт і т.д. Загалом, це все те, що може сподобатися людям, то, що може їх здивувати.Вирішили завести свій блог? Врахуйте вишенаписанное. Де розмістити свій відеоблог?
Очевидно, що перше питання, яке виникне у майбутнього відеоблогер, це «де ж я зможу розмістити свій відеоблог?», І я дам на нього відповідь.Я рекомендую використовувати найкращий, провідні відеохостінги, адже саме там «живе» найбільше число глядачів. І очевидно, що чим їх більше, тим простіше буде розкрутити влоги, а значить, і заробити на ньому ви зможете більше.1. ЗРОЗУМІЛО - ютубі, а в нашому випадку - його російська версія (http://ru.youtube.com/). Не повинно бути ніяких сумнівів і коливань, де розмістити відео - саме на ютубі. Цей відеохостинг став недосяжним лідером своєї ніші. Ніхто не зможе доставити йому серйозної конкуренції. Ютуб є третім сайт по відвідуваності в світі і шостий в рунеті. Тільки уявіть, скільки людей заходить туди щодня. Іронія доля, що Ютуб належить Гугл - сам відвідуваний сайт в світі!

Просування Ютуб канал!Кращий сервіс повністю відповідає своєму «титулу», він володіє гібчайшім функціоналом, дозволяє своїм авторам розміщувати відео на будь-які теми (за винятком ряду заборонених тем) незалежно від думки держави про вашому блозі.Але найголовніша перевага відеохостингу полягає в тому, що він дозволяє розміщувати АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО будь-яку кількість відеофайлів, а також дозволяє заробляти на ньому, якщо ваше відео користується популярністю.2. Другий популярний хостинг рунета - це Рутуб. Він багато в чому повторює функціонал Ютуб, а місця навіть більш гнучкі, ніж провідний відеохостинг. Практично ж розрізни

Немає коментарів:

Дописати коментар